Elke wandelaar vindt in Maaseik wat zijn of haar hartje begeert. Prachtige stadswandelingen of lekker rondtrekken in de ongerepte natuur. Dagenlang zelfs. Want naast mooie, rustige fietspaden biedt het Regionaal Landschap Kempen en Maasland ook een ruime waaier aan wandelpaden in het GrensPark Kempen~Broek, RivierPark Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen. Trek dus vlug die stoute schoenen aan, rep je naar Maaseik en kies je route.

Opgelet! Van 15 april t.e.m. 15 mei 2024 worden de wandelingen in de gebieden Donderslag, Solterheide en Oudsberg aangepast. Dit betekent dat er in die periode geen (of onvolledige) bewegwijzerde wandelingen beschikbaar zijn. De gebieden blijven uiteraard wel toegankelijk. Meer info en alternatieven vind je op deze (NPHK) website 

 

Via de website www.wandeleninlimburg.be krijg je vanaf je huidige locatie alle mogelijke wandelroutes te zien. In één klik krijg je een overzicht van alle wandelmogelijkheden. Met een paar handige filters selecteer je de wandeling die het best bij je past. Leuk voor kinderen of rolstoeltoegankelijk? Check, check en je bent klaar om te vertrekken! 

Ontdek onze wandelkaarten

Koop je wandelkaarten online @ rlkm 

Speel met het tijdstip van je wandeling. Zet de wekker extra vroeg en ga voor dag en dauw op pad. Of sluit de dag romantisch af met een wandeling in het zachte avondlicht. Wedden dat de natuur je telkens van je sokken blaast!
Trek je wandelschoenen aan!
Image
gezinseditie
Image
aperitiefwandeling
Image
hotspots
Image
graffiti
Image
Bosbeektrail
Image
bergerven
Image
Blotevoetenwandeling
Image
bosbeektrail
Klavertje vier, kerk Opoeteren
10.000 stappen Jagersborg
Image
connect2nature
RivierPark Maasvallei
Image
Regi Route
Image
wandelgebied Bergerven uitzichtspunt
Image
GrensPark Kempen-Broek, Tösch-Langeren
Image
Genieten langs de Maas
oudsberg
Image
labaerdijk
Image
plankenpad
Image
wal
Image
bram de bever 2 kind met boekje
Image
foto kinderzoektocht bolderkar perron
Image
sint Lambertuskerk
Image
groene lus Aldeneik
Image
Picknick