Voor de 33ste keer kan je in juli en augustus 2024 weer genieten van de Radio2 Parkies-concerten. Verspreid over 19 plekken in Vlaanderen, waaronder ook Maaseik!

Mensen op een bijzondere plek in de buurt samenbrengen voor een unieke concertbeleving, dat is waar ook de 33ste editie van de Parkiesconcerten dit jaar opnieuw voor staan. 

Voorprogramma: Lars Verstraete; hoofdprogramma: Soulbrothers (light)

Dit zinderende zestal raast al meer dan 10 jaar door festivals, feesttenten, zomerhappenings en private parties in binnen- en buitenland! Met meer dan 750 shows op de teller is de kans erg klein dat je als muziekliefhebber Soulbrothers nog nooit aan het werk hebt gezien. Deze straffe formatie knalt jaar na jaar nog straffer en laat daarbij een spoor achter van confetti, special effects, zweet en lege glazen! Muzikaal sterk en overgoten met een sausje van humor en fun. Telkens breken ze het kot af met een mix van bekende sing-a-longs van vroeger en recente dansbare hits.

Kings of Ceremony zijn Wim Soutaer, Charel Van Domburg en Vincent Goeminne en telkens schudden ze jong en oud wakker met hun onuitputtelijke energie. Dat doen ze samen met topmuzikanten Gilles Dandelooy, Roberto Mercurio en Ben De Vliegere. Mis deze jubileumband niet op je volgende feestje! Dat betekent nòg meer muziek, nòg meer ambiance, nòg meer power, nòg meer plezier. “So load up your speakers and dress up to kill … Soulbrothers, you can’t sit still!”

Vindt u dit interessant?

Share it here
Parkje Neeroeteren thv Rotemerlaan 26-28
3680 Neeroeteren Hoe geraak ik hier?

De kassa’s en horeca zijn open vanaf 19u00 en is er muziek te horen via DJ.

20u00 start voorprogramma

20u30 pauze

20u45 start hoofdoptreden

22u15 einde optreden en bedanking

23u00 kassa gesloten

23u15 horeca gesloten

Parkeren kan aan de Sporthal de Borg, Rotemerlaan 36, 3680 Neeroeteren

Prijs

Gratis